1.600.000 tevreden klanten
FR / NL
Home > Welzijn en Gezondheid > Energie - Weerstand > Natuurlijk afweersysteem > Sambucol Thee Original 120ml Nieuwe Formule

Sambucol Thee Original 120ml Nieuwe Formule

van Sambucol
Sambucol Thee Original 120ml Nieuwe Formule
Positieve invloed op het menselijke immuniteitssysteem
12,95 €
*
-10%
Online korting
**
11,66 
Aantal In voorraad!

+1.2% oftewel 0,14
in Mijn klantenbonus


Toevoegen aan winkelwagentje
Besteld voor 16u,
morgen bij u geleverd
(of in 24h in afhaalpunt)
Beschrijving

Sambucol Thee Original 120ml Nieuwe Formule

Tijdens de koude wintermaanden blijven veel mensen ongewild in bed. Wie zich een heel jaar door goed in zijn vel wil voelen, geeft zijn lichaam bij guur weer een extra bescherming. Daarvoor is er SAMBUCOL, een gestandaardiseerd natuurlijk vlierbesextract. Bij dagelijks gebruik verhoogt SAMBUCOL uw weerstand en beschermt uw lichaam tegen het gure weer.

De buitengewone kwaliteiten van de zwarte vlierbes, de Sambucus Nigra L„ zijn al eeuwenlang bekend. Onze voorouders, die leefden van de vruchten van de natuur en die de eigenschappen van de verschillende teelten en gewassen goed kenden, wisten deze kleine vrucht al naar waarde te schatten.
De laatste 20 jaar herleefde de aandacht voor de unieke eigenschappen van de vlierbes. Steeds meer groeide het besef dat deze volkswijsheid berustte op een reële grondslag en dat vlierbessen inderdaad een krachtige positieve invloed hebben op het menselijke immuniteitssysteem. Jarenlang is gezocht naar een procédé om de stoffen van de zwarte vlierbes te extraheren en te concentreren. Het resultaat is SAMBUCOL, met het gepatenteerde extract ANTIVTRIN. Het wordt volgens de GMP-richtüjnen geproduceerd en telt in vele landen ter wereld miljoenen tevreden gebruikers.

Wanneer kunt u SAMBUCOL gebruiken?
SAMBUCOL verhoogt de weerstand het hele jaar door. Daarom is het aan te raden om dit natuurlijke voedingssupplement reeds vanaf september dagelijks in de aanbevolen dosis te gebruiken. Lees hiervoor de gebruiksaanwijzing. Een geheugensteuntje: tijdens elke maand met een "R" (september tot en met april) verdient het de voorkeur om SAMBUCOL te blijven gebruiken.

Wanneer is de invloed maximaal?
Als u SAMBUCOL gebruikt in de normale dosering, wordt het natuurlijke afweersysteem van de lichaamscellen bevorderd. Gebruik daarom SAMBUCOL tijdens de maanden met een "R" zeker als u uw immuunsysteem extra wilt ondersteunen.
Echter als u SAMBUCOL niet dagelijks heeft gebruikt en u zich niet lekker voelt, start dan meteen met de intensieve kuur. SAMBUCOL versnelt namelijk het herstel na ziekte. Binnen enkele dagen merkt u de positieve invloed en voelt u zich fitter.

Dosering en gebruik:
- Normaal gebruik:
Volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar: éénmaal daags 10 ml.
Kinderen tot 12 jaar: éénmaal daags 5 ml.
- Intensief gebruik:
Volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar: viermaal daags 10 ml.
Kinderen tot 12 jaar: driemaal daags 5 ml.

Kenmerken:
Merk Sambucol
Categorie Natuurlijk afweersysteem
Prijs 11,66 €
Reviews 5.0/5 (4 reviews)
Gewicht 190 gr
Verzameld via Ekomi Reviews
(4)
5,0 op 5 sterren
5 sterren
(4)
4 sterren
(0)
3 sterren
(0)
2 sterren
(0)
1 ster
(0)
Alle reviews over Sambucol Thee Original 120ml Nieuwe Formule werden verzameld door geverifieerde kopers, via eKomi
De reviews zichtbaar op deze pagina werden verzameld bij personen die dit product aankochten bij Newpharma. De kwaliteit en betrouwbaarheid van de reviews is zo maximaal verzekerd.
Julie
07/02/2016
Super siroop, is antivirin en geeft je immuunsysteem een boost tijdens de koude en natte donkere dagen.
  0 0   Gemeld!
Katleen
05/09/2015
Zeer degelijk product
  0 2   Gemeld!
Aangezien dit product over weinig Nederlandstalige reviews beschikt, vindt u hieronder automatisch vertaalde reviews uit andere talen.
Jean-Pierre
04/12/2017
Daar neem ik elke jaar net voor de winter, ben ik veel minder vaak ziek. Ik vind dit zeer effectief stroop om het immuunsysteem te versterken.
  0 0   Gemeld!
Pirlot
27/03/2015
Aangename smaak, helpt boost mijn immuniteit
  1 0   Gemeld!
De personen die dit artikel hebben gekocht, hebben ook het volgende gekocht:
Populaire producten