SkinCeuticals Correct Discoloration Defense Serum Tegen Pigmentatie Druppelflesje 30ml

van SkinCeuticals
SkinCeuticals Correct Discoloration Defense Serum Tegen Pigmentatie Druppelflesje 30ml
Klantenbonus
1,5  €
109,99 
(
36,66 
/10 ml
)
+
Op voorraad!
Newpharma klantenbeoordeling: 4,7/5

Bestel nu, betaal later met Klarna. (vanaf € 39 aankoop)


Beschrijving

Voorkomt en corrigeert alle soorten bruine vlekken.

Zie volledige beschrijving

Eigenschappen:
Dagelijks corrigerend serum tegen pigmentatie, richt zich op het verminderen van de zichtbaarheid van pigmentatie en het voorkomen van nieuwe pigmentatie.
Voor een helderdere, egaler uitziende huid

Discoloration Defense Serum is een corrigerend serum voor dagelijks gebruik dat samen met andere serums gebruikt kan worden. Klinisch bewezen om de zichtbaarheid van de belangrijkste typen pigmentatie te verminderen, inclusief de moeilijk te behandelen vormen zoals hardnekkige bruine vlekken en post-acne pigmentatie. Geformuleerd met 1.8% tranexaminezuur, 5% niacinamide en 5% HEPES. Vermindert de zichtbaarheid van huidverkleuring, maakt de huid helderder en egaliseert de teint al in 2 weken.

Voordelen:
- Beschikt over een synergetische mix van anti-pigmentatie ingrediënten om de zichtbaarheid te verminderen en de terugkeer van pigmentatie te voorkomen (bij voortgezet gebruik)
- 41% gemiddelde afname in de zichtbaarheid van hardnekkige bruine vlekken
- Ideale aanvulling op professionele pigmentatie-behandelingen, zoals chemische peelings en non-ablatieve laser; consulteer een arts voor persoonlijk advies

Belangrijkste ingrediënten:
- 1,8% Tranexaminezuur: dit synthetisch afgeleide ingrediënt minimaliseert het opnieuw voorkomen van huidverkleuring en hardnekkige bruine vlekken bij voortgezet gebruik.
- 5% niacinamide: deze in water oplosbare vitamine, ook bekend als vitamine B3, wordt van nature in gist, vlees, vis, melk, eieren, groene groenten, bonen en granen aangetroffen. Het is aangetoond dat het helpt de verkleuring van de huid te verminderen.
- 5% HEPES: dit synthetisch verkregen zuur activeert natuurlijke enzymen in de huid om de bindingen af te breken die dode huidcellen aan het oppervlak binden voor een gelijkmatige afschilfering.

Zichtbare resultaten:
In een 12 weken durende studie heeft Discoloration Defense Serum klinisch bewezen de zichtbaarheid van de belangrijkste pigmentate-markers te verminderen:
- 41% gemiddelde vermindering in de zichtbaarheid van hardnekkige bruine vlekken
- 46% gemiddelde vermindering in de zichtbaarheid van verkleuring
- 71% gemiddelde vermindering in de zichtbaarheid van post-acne pigmentatie
- 35% gemiddelde vermindering in de zichtbaarheid van oneffen teint

Protocol:
Een 12 weken durende, signle center klinische studie met 50 vrouwen, leeftijd 25 -60, Fitzpatrick I-IV, met milde tot gematigde verkleuring op het gelaat, inclusief hardnekkige bruine vlekken, post-acne pigmentatie en oneffen teint. Discoloration Defense Serum werd tweemaal daags op het gelaat aangebracht, samen met een zonbescherming. Effictiviteit en tolerantie-evaluaties zijn gedaan op baseline, week 2, 4, 8 en 12.

Wetenschap en bewijs:
Alledaagse elementen - waaronder blootstelling aan UV-straling, geneesmiddelen op voorschrift en enkele professionele behandelingen - kunnen de productie van melanine in de laagste epidermale lagen van de huid veroorzaken. Deze overtollige melanine stijgt naar het oppervlak van de huid en veroorzaakt zichtbare verkleuring van de huid. Verkleuring kan zich op verschillende manieren manifesteren, waaronder diffuse verkleuring, vlekken na acne en hardnekkige bruine vlekken op de jukbeenderen, het voorhoofd en de bovenlip.

Indicaties:
- Huidtypes: normale huid, vette huid, gemengde huid, droge huid
- Huidcondities: hyperpigmentatie
- Om alle soorten bruine vlekken te voorkomen en te corrigeren

Actieve samenstelling:
1,8% tranexaminezuur, 5% niacinamide, 5% HEPES

Gebruiksaanwijzing:
- Breng 3-5 druppels aan op de huid, tweemaal daags.
- Bij gebruik in de ochtend, breng aan na een SkinCeuticals vitamine C serum en volg met een SkinCeuticals breedspectrum SPF 50+ zonbescherming.
- Limiteer blootstelling aan de zon bij gebruik van dit product.

Inhoud:
Druppelflesje 30 ml
Kenmerken:
Merk SkinCeuticals
Categorie Pigmentstoornissen
Reviews 4/5 (3 reviews)

Tekst verminderen


Reviews

(3 reviews)

Gemiddelde score

4,0 / 5

Alle beoordelingen zijn afkomstig van gecertificeerde kopers, verzameld via eKomi.

Filteren op:

0%
100%
0%
0%
0%

Sorteren op:

Meest recent eerst
  • Les plus récents d'abord
  • Oudste eerst
  • Hoogste cijfer eerst
  • Laagste cijfer eerst
  • Nuttigste eerst
Alle talen
  • Alle talen
  • Frans