So'Bio Étic Diffusor Voor Essentiële Oliën Stopcontact In De Muu 1 Stuk

Biedt u alle weldaden van aromatherapie
23,32 

In voorraad!

+1.5% oftewel 0,35
in Mijn klantenbonus
  Aan mijn Favorieten toevoegen
Besteld voor 16u, morgen bij u geleverd of in 24u in afhaalpunt
Beschrijving

So'Bio Étic Diffusor Voor Essentiële Oliën Stopcontact In De Muu 1 Stuk

Eigenschappen:
So’Bio étic biedt u een compleet assortiment biologische essentiële oliën voor uw welzijn aanen om uw interieur aangenaam te parfumeren met zachte en zuivere geuren. De synergieproducten met essentiële oliën voor de luchtwegen, antistress en zuiverend, die speciaal geformuleerd werden voor gebruik met deze diffusor, biedt u alle weldaden van aromatherapie.

Ideaal voor uw interieur: So’Bio étic selecteerde voor u deze elegante en discrete diffusor, die de eigenschappen van de essentiële oliën behoudt. Hij kan eenvoudigweg rechtstreeks aangesloten worden op een stopcontact. Dankzij de roterende stekker kan hij aangepast worden aan de oriëntatie van het stopcontact in uw muur.Met een kapje met geblokkeerde positie vermijdt u gat kleine handjes rechtstreeks in contact komen met de essentiële oliën.

Ideaal voor essentiële oliën: Deze diffusor bootst de warmte van de zon op de planten na, om de actieve stoffen van de essentiële oliën in de lucht te verspreiden, zonder hun natuurlijke omgeving te verstoren. Zo biedt hij u een zachte en aangename omgeving, afhankelijk van uw behoeften.

Ideaal voor uw welzijn: Reinigen of zuiveren, ontspannen of beter ademen: creëer de omgeving die u zelf wenst. Om uw zinnen te verwennen kunt u de diffusor gebruiken om steeds opnieuw - de zuivere essentiële oliën van So’Bio étic als u kunt apart verspreiden of naar keuze combineren – de synergieproducten met essentiële oliën van So’Bio étic.

Indicaties:
- Voor je welzijn

Gebruiksaanwijzing:
Zet het toestel op een stabiel en plat oppervlak.
Open het kapje van de diffusor door er op te drukkenterwijl u draait.
Giet in het holle metalen gedeelte 15 tot 20 druppeltjes essentiële olie van So’Bio étic of van de synergie van essentiële olie van So’Bio étic die u hebt gekozen. Overschrijd de maximale vulgrens niet. Schakel de diffusor in, u ziet een rood verklikkerlampje wanneer hij in werking is. Draai indien de nodig de stekker in de juiste stand volgens het stopcontact in de muur. De weerstand warmt traag op, terwijl de essentiële oliën geleidelijk in de omgevingslucht worden verspreid, zonder druppeltjes te vormen op de omliggende oppervlakken.
Na de sessie haalt u de stekker uit het stopcontact en wacht u enkele minuten tot het metalen schaaltje afgekoeld is. Daarna reinigt u het holle gedeelte met een vochtige doek of een spons.

Voorzorgsmaatregelen:
Diffusor niet langer dan 45 minuten om de 3 uren te gebruiken/ Zo voorkomt u dat de lucht verzadigd geraakt met aromatische moleculen.
De diffusor niet langer dan 10 minuten gebruiken in aanwezigheid van kinderen jonger dan 36 maanden.
Controleren of de gebruikte essentiële oliën geschikt zijn voor kinderen jonger dan 36 maanden en voor zwangere vrouwen.
De diffusor nooit inschakelen tijdens het slapen.

Inhoud:
Stuk 1
Kenmerken:
Merk So'Bio Étic
Categorie Essentiële oliën voor verstuivers
Prijs 23,32 
Reviews 3.5/5 (2 reviews)
Verzameld via Ekomi Reviews
3,5
2 reviews
5 sterren
(0)
4 sterren
(1)
3 sterren
(1)
2 sterren
(0)
1 ster
(0)
Alle reviews over So'Bio Étic Diffusor Voor Essentiële Oliën Stopcontact In De Muu 1 Stuk werden verzameld door geverifieerde kopers, via eKomi
De reviews zichtbaar op deze pagina werden verzameld bij personen die dit product aankochten bij Newpharma. De kwaliteit en betrouwbaarheid van de reviews is zo maximaal verzekerd.
Aangezien dit product over weinig Nederlandstalige reviews beschikt, vindt u hieronder automatisch vertaalde reviews uit andere talen.
ANNE

17/09/2020
Correct. voldoet aan mijn verwachtingen.
  0 0   Gemeld!
Géraldine

13/08/2020
Heel praktisch, overal mee naartoe te nemen
  0 0   Gemeld!
De personen die dit artikel hebben gekocht, hebben ook het volgende gekocht:
Populaire producten