Tickless Ultrasone Verjager Teek Vlo Zwart

van Tickless
Tickless Ultrasone Verjager Teek Vlo Zwart
Klantenbonus
0,31  €
34,45
-5%
Voordeel
32,75 
(
32,75 
/stuk
)
+
Nog maar 2 in voorraad!
Op voorraad!
Newpharma klantenbeoordeling: 4,7/5

Bestel nu, betaal later met Klarna. (vanaf € 39 aankoop)


Beschrijving

Zie volledige beschrijving

Eigenschappen:
Geef uw hond volledige bescherming tegen vlooien en teken, zonder chemicaliën, giftige stoffen of pesticiden, met het TickLess Pet ultrasoon apparaat. TickLess Pet is een klein, hangervormig elektronisch apparaatje dat aan de halsband van uw huisdier kan worden bevestigd. Het is de ideale oplossing om teken en vlooien veilig en zonder bijwerkingen van honden en katten te houden. TickLess Pet is totaal niet giftig, gebruikt geen chemicaliën en geeft geen onaangename geuren af.

Het apparaat zendt ultrasone golven uit die onschadelijk en niet detecteerbaar zijn voor u en uw huisdier, maar die teken en vlooien verstoren, zodat ze wegblijven van uw huisdier en van u tijdens het vlooien- en tekenseizoen.

Indicaties:
- Tegen vlooien en teken

Gebruiksaanwijzing:
- Verwijder de plastic folie om de bestaande lithiumbatterij aan te sluiten (deze batterij is niet vervangbaar). Vier flitsen geven aan dat het apparaat is ingeschakeld. Eenmaal aangesloten heeft de batterij een levensduur van ongeveer een jaar. Om te controleren of de TickLess Pet nog aan staat, drukt u op de knop en controleert u of het lampje nog knippert.
- Plaats de TickLess aan de halsband van uw huisdier, met de gleufjes naar het lichaam gericht.
- Zodra je de marker verwijdert, is het apparaat klaar voor gebruik zonder verdere afstelling. De lithiumbatterij heeft een levensduur van 10 tot 12 maanden. Bij contact met water
- De Tickless Pet is waterdicht, maar om schade op lange termijn te voorkomen, raden we je aan om het te verwijderen voordat je gaat zwemmen of in het water gaat. Als hij nat wordt, raden we aan hem af te drogen met een handdoek.

Inhoud:
1 stuk


Kenmerken:
Merk Tickless
Categorie Insectenpreventie
Reviews 4.5/5 (6 reviews)

Tekst verminderen


Reviews

(6 reviews)

Gemiddelde score

4,5 / 5

Alle beoordelingen zijn afkomstig van gecertificeerde kopers, verzameld via eKomi.

Filteren op:

66.7%
16.7%
16.7%
0%
0%

Sorteren op:

Meest recent eerst
  • Les plus récents d'abord
  • Oudste eerst
  • Hoogste cijfer eerst
  • Laagste cijfer eerst
  • Nuttigste eerst
Alle talen
  • Alle talen
  • Frans
  • Nederlands
Vicky 26-35 jaar
De tickless hing vorige zomer altijd aan haar leiband als we gingen wandelen. Ik weet niet zeker of het werkt natuurlijk maar ik heb tot nu toe toch nog geen teken gezien bij men hond.