Tilman Cholesfytol NG Nieuwe Generatie Cholesterol 112 Tabletten

van Tilman

Helpt om het vetmetabolisme onder controle te houden.

(30)
Aan mijn Favorieten toevoegen
34,50 
*
-27%
Online korting
**
25,15 
gratis levering Bij aankoop van minstens 2 producten
In voorraad!
+
Tijdelijk niet beschikbaar
We zullen u via e-mail contacteren zodra dit artikel weer op voorraad is.
Veuillez indiquer une adresse e-mail valide
Uw aanvraag werd geregistreerd
Eigenschappen:
De innovatie voor uw cholesterol:
Om gezond te blijven is het belangrijk om zijn cholesterolgehalte te beheersen evenals het gehalte aan slechte cholesterol (LDL). Anderzijds is het ook noodzakelijk om de oxidatie van cholesterol te verminderen. Cholesfytol NG helpt om het vetmetabolisme onder controle te houden (cholesterol en triglyceriden).

Het amla droogextract, werkt via verschillende werkingsmechanismen. Het vermogen om de leverreceptoren te verhogen speelt een rol in de stofwisseling van LDL-cholesterol.

Het droog extract van walnootblad, rijk aan polyfenolen en in het bijzonder aan tannines, helpt de vetstofwisseling te controleren (cholesterol en triglyceriden), in combinatie met een evenwichtige voeding.

Het droogextract van olijfvrucht bevat hydroxytyrosol, één van de rachtigste anti-oxidanten en radicaalvangers in de natuur. Hydroxytyrosol helpt de oxidatie van LDL-cholesterol (slechte cholesterol) te veminderen en dus zijn hechting aan de vaatwanden. De olijfvrucht helpt voor het behoud van een normale bloeddruk.

De rode gist rijst (rijst gefermenteerd met de gist Monascus purpureus) bevat monakoline K onder een direct werkzame vorm voor ons organisme. De bereidingswijze garandeert een optimale werking voor de beheersing van de “slechte” cholesterol spiegels.

Indicaties:
Oraal gebruik
Voor het cholesterol en het vetmetabolisme

Contra-indicaties:
Niet geschikt voor personen ouder dan zeventig jaar; personen met lever-, nier- of spieraandoeningen; personen die geneesmiddelen nemen die aanleiding kunnen geven tot interacties (bijv.: cholesterolverlagende geneesmiddelen) en personen die overgevoelig zijn voor statines.

Samenstelling:
Per tablet:
Amla droogextract (Phyllanthus emblica) 500 mg; vulstoffen : microkristalijne cellulose, magnesiumoxide; walnootblad droogextract (Juglans regia) 50 mg; zetmeel; antiklontermiddelen : siliciumdioxide, magnesiumzouten van vetzuren, talk; rode gist rijst poeder (Monascus purpureus) 33,6 mg (equivalent aan 1,45 mg monacoline K); olijf droogextract (Olea europaea) 25 mg (equivalent aan 5 mg hydroxytyrosol); glansmiddelen : Hydroxypropylmethylcellulose, calciumcarbonaat, polydextrose; maltodextrine; middenketen-triglycerides; kleurstof : kopercomplexen van chlorofylinen

Gebruiksaanwijzing:
2 tabletten, eenmaal 's avonds

Voorzorgsmaatregelen:
Buiten bereik van jonge kinderen houden.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.
Mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt.

Inhoud:
112 tabletten
Kenmerken:
Merk Tilman
Categorie Beheerst het cholesterolgehalte
Prijs 25,15 
Reviews 4.7/5 (30 reviews)
Gewicht 172 gr
4,7
30 reviews
5 sterren
(22)
4 sterren
(7)
3 sterren
(1)
2 sterren
(0)
1 sterren
(0)
Alle beoordelingen voor Tilman Cholesfytol NG Nieuwe Generatie Cholesterol 112 Tabletten zijn afkomstig van gecertificeerde kopers, verzameld via eKomi.
De reviews zichtbaar op deze pagina werden verzameld bij personen die dit product aankochten bij Newpharma. De kwaliteit en betrouwbaarheid van de reviews is zo maximaal verzekerd.
Ann
29/11/2021
werkt cholesterolverlagend na enkele weken.
  0 0   Gemeld!
Annemie
13/11/2021
Ik gebruik dit product nog maar juist. Op aanraden van mijn arts. In februari volgt een bloedonderzoek. Ik vind het wel heel duur.
  0 0   Gemeld!
Philip
05/11/2021
cholesterol verlagend, reeds ruime tijd in gebruik
  0 0   Gemeld!
Kristien
03/10/2021
Grote doos maar je komt er lang mee toe dus ideaal.
  0 0   Gemeld!
Philip
15/07/2021
werkt goed, de cholesterolwaarden na bloedafname bevestigen dit
  0 0   Gemeld!
Dorine
09/04/2021
Zeer tevreden over dit product. Ik nam vroeger andere medicatie voor de cholesterol maar deze werken beter.
  2 0   Gemeld!