Ultractive Bundle Of Sun Immuniteit Tijdens De Donkere Wintermaanden 30 Tabletten

van Ultractive

Bundle of Sun is ideaal voor iedereen die zijn immuunsysteem wil ondersteunen.

(0)
Aan mijn Favorieten toevoegen
15,95 
*
-33%
Online korting
**
10,61 
+1.79% oftewel 0.19 gespaard in uw Loyalteitsbonus
gratis levering Bij aankoop van minstens 4 producten
In voorraad!
+
Tijdelijk niet beschikbaar
We zullen u via e-mail contacteren zodra dit artikel weer op voorraad is.
Veuillez indiquer une adresse e-mail valide
Uw aanvraag werd geregistreerd
Eigenschappen:
Bundle of Sun - Ondersteunt jouw immuunsysteem tijdens de donkere wintermaanden. Opbouwen die weerstand.

Bundle of Sun is ideaal voor iedereen die zijn immuunsysteem wil ondersteunen.

Heel wat vitaminen en mineralen zijn essentieel voor een goede weerstand. Om er maar een paar te noemen: vitamine D, vitamine C, vitamine B12, foliumzuur. Stuk voor stuk bouwblokken die onze afweercellen nodig hebben om bedreigingen te lijf te kunnen. Ze spelen allemaal een belangrijke rol in de aanmaak en prestaties van onze beste soldaten: de witte bloedcellen.
Met Bundle of Sun ben je klaar voor de strijd. Vooral in de donkerste maanden van het jaar, kan het moeilijk zijn om een volwaardige opname van deze vitaminen te bereiken. In Bundle of Sun selecteerden we de belangrijkste voor jou.

Wetenschappelijk bestudeerde samenstelling van ingrediënten. Na intensief onderzoek werden de ingrediënten samengesteld met maximale impact en met de beste kwaliteit:
- De vitamines D, C en B12 samen met foliumzuur, ijzer, selenium en zink dragen bij tot een normale werking van het immuunsysteem.
- Magnesium draagt bij tot een normaal energieleverend metabolisme.

Het merk Ultractive
Ultractive, dat is een gamma voedingssupplementen. En niet zomaar supplementen, maar supplementen die wérken. Inspired by you, developed by scientist

Vermoeidheid, stress en concentratieproblemen zijn voortaan verleden tijd. Ook voor een boost van je immuunsysteem kan je bij ons terecht, en zelfs spierspanningen en menopauzale klachten zijn voor jou geen partij meer. We nemen jouw gezondheid serieus, dus voerden we intensief onderzoek, lieten we onze producten ontwikkelen door wetenschappers en gebruikten we alleen de meest kwalitatieve ingrediënten. Het resultaat: effectieve, betrouwbare en medisch onderbouwde producten. Doe je fysieke en mentale gezondheid een plezier: maak Ultractive een deel van je dagelijkse, bruisende routine.

Indicaties:
- Voor iedereen die zijn immuunsysteem wil ondersteunen
- Draagt bij tot een normaal energieleverend metabolisme
- Voor volwassenen en kinderen (> 12 jaar)

Samenstelling:
Ingrediënten per tablet: vulstof: microkristallijne cellulose; magnesium oxide, ascorbinezuur, vulstof: tricalciumfosfaat, zinkcitraat, ijzerfumaraat; emulgator: croscarmellose; glansmiddel hydroxypropylmethyl cellucose; seleniumgist; antiklontermiddelen: magnesiumstearaat, kleurstoffen: calcium carbonaat, magnesium carbonaat ; antiklontermiddel: siliciumdoxide; glansmiddel: hydroxypropylcellulose; cholecalciferol; antiklontermiddel: talk; gefractioneerde kokosnootolie (Cocos nucifera), kleurstoffen: riboflavine, Ijzeroxide geel 505P; 5 MTHF-Glucosamine, Vitamine B12

Ingrediënten /tablet %RI*
Magnesiumoxide 150mg 40
Vitamine C 160mg 200
Zink 15mg 150
IJzer 15mg 107
Selenium 55µg 100
Vitamine D3 400 UI 10µg 200
Foliumzuur 200µg 100
Vitamine B12 2µg 80
*RI: referentie inname

Gebruiksaanwijzing:
1 tablet per dag om te stralen van binnenuit.
Bij voorkeur ’s ochtends met of zonder eten. Geschikt voor volwassenen en kinderen (> 12 jaar).
Het verbruik moet worden beperkt tot enkele weken/ maanden.

Voorzorgsmaatregelen:
Buiten het bereik van kinderen bewaren. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet worden gebruikt als vervanging voor een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. Bewaren beneden 25° C.

Inhoud:
30 tabletten
Kenmerken:
Merk Ultractive
Categorie Voedingscosmetica, Voedingstherapie - Vitaliteit
Prijs 10,61 
Gewicht 105 gr