Urgo Pen Resistente Wratten 1 Stuk

van Urgo
Urgo Pen Resistente Wratten 1 Stuk
Klantenbonus
0,03  €
18,80
-29%
Voordeel
13,35 
(
13,35 
/stuk
)
+
Op voorraad!
Newpharma klantenbeoordeling: 4,7/5

Bestel nu, betaal later met Klarna. (vanaf € 39 aankoop)


Beschrijving

Ontworpen om wratten op handen en voeten snel en efficiënt te behandelen.

Zie volledige beschrijving

Eigenschappen:
Gewone wratten (verruca vulgaris) en voetwratten komen het vaakst voor. Zij zijn herkenbaar aan hun ruwe textuur en hun 'bloemkoolachtige' aspect. Ze worden veroorzaakt door het humane papillomavirus (HPV).
Gewone wratten komen meestal op de handen, de vingers of de tenen voor. Voetwratten komen doorgaans voor op de voetzolen of de hielen en zijn platter en pijnlijker als gevolg van de druk bij het stappen of bij lang rechtstaan. Deze twee types wratten zijn zeer besmettelijk en drie op de vier personen hebben er ooit in hun leven last van.

De pen Urgo Resistente wratten bevat een gel met TCA-Active. De exfoliërende werking van dit medische bestanddeel op basis van TCA-Active is enkel geschikt om wratten op de handen en de voeten te verwijderen. Het middel zorgt ervoor dat de huid afschilfert zodat het virus dat de wrat heeft uitgelokt, verdwijnt en er nieuwe, gezonde huid verschijnt.
De pen Urgo Resistente wratten is een medisch hulpmiddel dat geïndiceerd is voor de behandeling van gewone wratten en voetwratten. De nauwkeurige, transparante applicator maakt het heel gemakkelijk om de gel op de wrat aan te brengen. De gel is licht gekleurd met methyleenblauw om hem nauwkeurig te kunnen aanbrengen op de wrat en de gezonde huid eromheen te vermijden.

De Urgo Pen Resistente wratten is ontworpen om wratten op handen en voeten snel en efficiënt te behandelen.
Doeltreffend: Slechts 7 dagen behandeling
Veilig: Gekleurde aanstipvloeistof
Nauwkeurig: Precisie-borstel
28 Toepassingen

Indicaties:
Externe gebruik
Tegen de wratten
Handen en voeten
Volwassenen en kinderen (vanaf 4 jaar)

Samenstelling:
TCA-Active, carbopol, methyleenblauw, water

Gebruiksaanwijzing:
1. Draai de dop tot de twee rode pijlen tegenover elkaar staan om de pen te openen en trek de dop vervolgens los.2. Duw bij het eerste gebruik enkele malen op de drukknop van de pen, telkens met 5 seconden tussen elke druk, tot de blauwige gel verschijnt in het transparante deel van de applicatortip. Eén enkele druppel gel (1 klik) volstaat voor één applicatie. Als de wrat niet volledig bedekt is met één druppel, breng dan een tweede druppel gel op de wrat aan, zonder de gezonde huid rond de wrat te raken.3. Houd de pen verticaal, met de applicator naar beneden gericht, zodat de gel in de applicatortip kan vloeien.

4. Breng voorzichtig en nauwkeurig één enkele druppel gel op de wrat aan. Dankzij de blauwige gel kunt u goed zien waar de gel aangebracht is.5. Als de gel per ongeluk in contact komt met de gezonde huid, moet u overvloedig spoelen met zuiver water en zeep om irritatie of brandwonden op de gezonde huid te voorkomen. Om de gezonde huid rond de wrat te beschermen voor het aanbrengen, is het aangeraden een dun laagje vaseline rond de wrat te smeren. Let op dat u geen vaseline op de wrat smeert, want dat kan de doeltreffendheid van de behandeling verminderen.

6. Laat de gel na het aanbrengen 10-15 minuten drogen voor u zich aankleedt of schoenen aantrekt.7. Herhaal twee keer per dag gedurende vier dagen. Voor kinderen met kleine wratten één keer per dag aanbrengen gedurende vier dagen.

8. Veeg de applicator goed schoon met een papieren zakdoekje om gelresten te verwijderen. Sluit de pen af met de dop en zorg ervoor dat de rode pijlen niet tegenover elkaar staan.9. Tijdens de behandeling zal de wrat donkerder worden en zal er een korstje op de huid komen. Afhankelijk van de grootte van de wrat zal ze binnen één à twee weken na het beëindigen van de behandeling verdwijnen en zal er een gladdere, licht roze huid verschijnen, die de daaropvolgende weken haar normale kleur zal krijgen.

10. Stel de behandelde zone niet bloot aan de zon zolang de huid nog niet haar normale kleur heeft.

11. Als de wrat niet volledig verdwenen is, mag de behandeling na een pauze van vier dagen herhaald worden. De behandeling mag maximaal vier keer worden herhaald. Als de wrat na vier keer nog altijd niet verdwenen is, moet u uw arts raadplegen.

Bij een voetwrat die bedekt is met eelt, is het aangeraden de behandeling te beginnen met een warm voetbad en dan het eelt zorgvuldig te verwijderen, bijvoorbeeld met een vijl.

Voorzorgsmaatregelen:
Niet gebruiken:
- Op andere lichaamsdelen dan de handen of de voeten.
- Op een huid die bloedt, geïrriteerd of ontstoken is of tekenen van ontsteking vertoont, zoals jeuk en zwelling.
- Op moedervlekken, hyperpigmentaties, bruine vlekken, sproeten, huidletsels als gevolg van het virus molluscum contagiosum (waterwratten), seborroïsche wratten of vlakke wratten.
- Als u niet zeker bent dat uw huidaandoening een gewone wrat of voetwrat is.
- Bij overgevoeligheid voor een van de bestanddelen.
- Bij kinderen jonger dan vier jaar.

De pen Urgo Resistente wratten bevat een bijtend zuur. Het is belangrijk dat u dit product ENKEL op wratten op de handen en de voeten aanbrengt.
Als de gel in contact komt met de gezonde huid moet u onmiddellijk spoelen met zuiver water en zeep.
Uitsluitend voor uitwendig gebruik.
Als u het middel voor het eerst gebruikt, breng de gel dan slechts op één wrat aan vooraleer u verschillende wratten behandelt.
Stel een behandelde huidzone die nog niet volledig genezen is niet bloot aan de zon. Het huidvernieuwingsproces kan vier tot zes weken duren.
Bij langdurige blootstelling aan de zon kan de huid hypo- of hyperpigmentatie vertonen.
Raak de behandelde huid niet aan, want de wratten zijn besmettelijk.
Krab of pulk niet aan de behandelde wrat, ze moet vanzelf afvallen.
Het product uit de buurt van de mond en de ogen houden. Vijf minuten na de behandeling van de wratten op uw handen moet u uw handen wassen, om te voorkomen dat het product in contact komt met de ogen of de slijmvliezen. Als het product per ongeluk in contact komt met de ogen of de slijmvliezen, moet u overvloedig spoelen met zuiver water en uw arts raadplegen.
Om hygiënische redenen mag de pen maar door één persoon worden gebruikt. Gebruik ze niet voor andere personen. Na afloop van de behandeling moet u de pen weggooien.
Vermijd contact met juwelen, kleding, textiel of meubels omdat de pen ze zou kunnen beschadigen.
Na elk gebruik kunnen er gelresten achterblijven in de dop van de pen. Daarom is het beter om de dop van de pen voorzichtig te openen of te sluiten.
Houd de behandelde zone schoon om infectie te vermijden.

Raadpleeg een arts:
- als de wrat niet verdwenen is na vier behandelingsperiodes (vier weken);
- als er irritatie, roodheid of pijn optreedt;
- als de wrat beschadigd is, bloedt, rood is of pijn doet, of als de omringende huid rood is of pijn doet.

In de volgende gevallen is het aangeraden een arts te raadplegen voordat u het middel gebruikt:
- zwangerschap of borstvoeding;
- Problemen met de bloedsomloop, huidaandoeningen, diabetes.

Inhoud:
1 stuk
Kenmerken:
Merk Urgo
Categorie Voetwratten , Handwratten
Reviews 4.2/5 (80 reviews)

Tekst verminderen


Reviews

(80 reviews)

Gemiddelde score

4,2 / 5

Alle beoordelingen zijn afkomstig van gecertificeerde kopers, verzameld via eKomi.

Filteren op:

46.3%
35%
12.5%
2.5%
3.8%

Sorteren op:

Meest recent eerst
  • Les plus récents d'abord
  • Oudste eerst
  • Hoogste cijfer eerst
  • Laagste cijfer eerst
  • Nuttigste eerst
Alle talen
  • Alle talen
  • Duits
  • Frans
  • Nederlands
Anna 56-65 jaar
Nog aan het inwerken, maar de dermatologe geeft het een kans
Kirsten 26-35 jaar
Ik gebruikte dit product voor een voetwrat. Hoewel de huid uitdroogt en er uiteindelijk afvalt, heb ik niet de indruk dat de wrat zelf verdwijnt. Ik volgde de instructies correct op gedurende meerdere cycli, zoals aangegeven. Misschien werkt het beter op kleinere wratten.
Eddy 56-65 jaar
Product doet wat het hoort te doen. Wel voorzichtig mee zijn ivm. brandwonden.
Karin 46-55 jaar
URGO Hardnekkige wratten, pen, is een toestel dat u thuis kunt gebruiken voor de behandeling van de hardnekkigste wratten op handen en voeten, bij volwassenen en kinderen ouder dan 4 jaar.
Renata 46-55 jaar
geeft uiteraard niet hetzelfde resultaat als bij de huisarts. Zeer goed als opvolging.