Vicks Contactloze Infrarood Lichaamsthermometer 1 Stuk

van Vicks Technical
Vicks Contactloze Infrarood Lichaamsthermometer 1 Stuk
Klantenbonus
0,38  €
39,99
-5%
Voordeel
37,99 
(
37,99 
/stuk
)
+
Op voorraad!
Newpharma klantenbeoordeling: 4,7/5

Bestel nu, betaal later met Klarna. (vanaf € 39 aankoop)


Beschrijving

Een draagbaar dat de lichaamstemperatuur van de mens kan meten met het voorhoofd als meetplaats

Zie volledige beschrijving

Eigenschappen:
De contactloze infrarood lichaamsthermometer is bedoeld voor gebruik door consumenten in een thuisgebruikomgeving (zoals thuis of op bedrijfslocaties als screeningstool voor werknemers), met uitzondering van zorginstellingen.
Alleen de lichaamsmodus is beoordeeld en gecertificeerd door de aangemelde instantie van de fabrikant.

De contactloze infrarood lichaamsthermometer is een draagbaar, herbruikbaar apparaat op batterijen dat de lichaamstemperatuur van de mens kan meten met het voorhoofd als meetplaats (de huidtemperatuur op het voorhoofd). Het werkingsprincipe is gebaseerd op infrarood (IR). sensortechnologie. Bij het meten ontvangt de IR-sensor infraroodenergie van het voorhoofd van de doelpersoon.
Rekening houdend met de omgevingstemperatuur, zet de thermometer het signaal van de IR-sensor om in een digitale waarde en geeft deze weer op het LCD-scherm.

Eenvoudig en zonder stress te gebruiken:
- Richt de thermometer op het midden van het voorhoodfd tussen de wenkbrauwen.

Vicks Contactloze Infrarood Lichaamsthermometer 1 Stuk - Online apotheek - 1
Vicks Contactloze Infrarood Lichaamsthermometer 1 Stuk - Online apotheek - 2
Vicks Contactloze Infrarood Lichaamsthermometer 1 Stuk - Online apotheek - 3

Technische specificities:

Vicks Contactloze Infrarood Lichaamsthermometer 1 Stuk - Online apotheek - 4
Vicks Contactloze Infrarood Lichaamsthermometer 1 Stuk - Online apotheek - 5
Vicks Contactloze Infrarood Lichaamsthermometer 1 Stuk - Online apotheek - 6

Voordelen:

Vicks Contactloze Infrarood Lichaamsthermometer 1 Stuk - Online apotheek - 7
Vicks Contactloze Infrarood Lichaamsthermometer 1 Stuk - Online apotheek - 8
Vicks Contactloze Infrarood Lichaamsthermometer 1 Stuk - Online apotheek - 9

Indicaties:
- Om de lichaamstemperatuur van de mens in het voorhoofd te meten

Contra-indicaties:
Dompel de thermometer nooit onder in water of andere vloeistoffen (het apparaat is niet waterdicht).
Steek nooit een scherp voorwerp in het scannergebied of in andere openingen van de thermometer.

Gebruiksaanwijzing:
De thermometer moet uitgelijnd zijn met het midden van het voorhoofd om de lichaamstemperatuur (tussen en direct boven de wenkbrauwen) op een verticale afstand te meten.

Vicks Contactloze Infrarood Lichaamsthermometer 1 Stuk - Online apotheek - 10

Plaats de thermometer 1-5 cm vanaf het midden van het voorhoofd. Wees voorzichtig, want als de thermometer zich verder bevindt, gaat er geen alarm af. Als er veel haar, zweet of vuil rond de wenkbrauwen aanwezig is, reinig het gebied van tevoren om de meetnauwkeurigheid te verbeteren.

Laat de thermometer voor gebruik 30 minuten in de ruimte blijven waar hij zal worden
gebruikt. De kamertemperatuur moet tussen 15°C en 40°C (59°F en 104°F) zijn.

De omgevingstemperatuur rond de testpersoon moet stabiel zijn.
Wanneer mensen van een plaats met een lagere temperatuur naar een plaats met een hogere temperatuur gaan, moeten ze ten minste 30 minuten in de testomgeving blijven om in overeenstemming te zijn met de omgevingstemperatuur voordat hun temperatuur wordt gemeten.

In het geval dat u de omgevingsacclimatisering niet kunt volgen omdat u dit apparaat als screeningsinstrument gebruikt, kan de weergegeven waarde naar boven of naar beneden verschuiven als gevolg van de temperatuur waar de testpersonen vandaan komen in vergelijking met de temperatuur waarin ze worden gemeten. Als dat het geval is, beoordeel dan de personen t.o.v. Elkaar. Elke persoon die een temperatuur van 0,8°C (1,5°F) hoger of lager dan normaal heeft, moet na de acclimatisering opnieuw worden gemeten.

Wacht minimaal 1 seconde voor de volgende meting. Als u vijf keer na elkaar meet, is het raadzaam om minimaal 30 seconden te wachten en vervolgens door te gaan met meten.

Wisselen van modus:
Als het apparaat is ingeschakeld, drukt u op de knop Mode om te wisselen tussen de modus “lichaam” en de modus “oppervlakte”. De modus “lichaam” wordt gebruikt voor het meten van de menselijke lichaamstemperatuur, de modus “oppervlakte” wordt gebruikt om de oppervlaktetemperatuur te meten (de fabrieksinstelling is modus “lichaam”).

De laatste temperaturen die worden gemeten voordat de thermometer wordt uitgeschakeld, worden opgeslagen in het geheugen, (maximaal 50).

Temperatuurschaal wijzigen - F1
Zet de thermometer aan, houd de knop SET ingedrukt om F1 in te voeren, druk op de knop “Mode” of “Memo” om de temperatuureenheden van Celsius en Fahrenheit te wisselen, druk op de trekker om de instellingen van de eenheid te bevestigen (fabrieksinstelling is Celsius).

Nadat de zelftest voorbij is, hoort u een enkele “piep” voor een normale temperatuur of 4 “dubbele piepjes” voor koorts of hoge koorts, de geluidssignalen geven aan dat de metingen zijn voltooid. De doelwaarde van de gemeten temperatuur wordt weergegeven op het LCD-scherm, terwijl het verlichte display een van de drie kleuren rood, groen en geel toont. Groen betekent klaar voor de volgende meting. Als de temperatuur 37,4°C - 38,4°C (99,3°F - 101,1°F) bedraagt, wordt geel weergegeven, wat een koortswaarschuwing betekent. Let op de lichaamstemperatuur. Wanneer de lichaamstemperatuur hoger is dan 38,5°C (101,2°F), wordt rood weergegeven, wat hoge koorts betekent. Onderneem actie om af te koelen of ga naar een dokter.
Om de nauwkeurigheid van de meting te garanderen, moet u na 5 opeenvolgende metingen minstens 30 seconden wachten.

Voorzorgsmaatregelen:
Buiten het bereik van kinderen jonger dan 12 jaar bewaren.
Bewaar de thermometer niet bij een temperatuur lager dan -20°C of hoger dan 55°C (lager dan -4°F of hoger dan 131°F) of in een te vochtige ruimte (met een relatieve vochtigheid van meer dan 93% zonder condensatie).
Laat de thermometer en de persoon die wordt gemeten gedurende 30 minuten acclimatiseren aan de temperatuur van de kamer waarin de meting zal worden uitgevoerd.
Breng de thermometer voor gebruik 30 minuten in de ruimte waar hij zal worden gebruikt. De kamertemperatuur moet tussen 15°C en 40°C (59°F - 104°F) zijn.
De persoon die wordt gemeten, moet 20 minuten binnenkamers zijn voordat er een meting uitgevoerd wordt, aangezien de externe temperatuur van invloed kan zijn op de huidtemperatuur.
In het geval dat u de omgevingsacclimatisering niet kunt volgen omdat u dit apparat als screeningsinstrument gebruikt, kan de weergegeven waarde naar boven of naar beneden verschuiven als gevolg van de temperatuur waar de testpersonen vandaan komen in vergelijking met de temperatuur waarin ze worden gemeten. Als dat het geval is, beoordeel dan de personen t.o.v. Elkaar. Elke persoon die een temperatuur van 0,8°C (1,5°F) hoger of lager dan normaal heeft, moet na de acclimatisering opnieuw worden gemeten.

Deze thermometer bestaat uit hoogwaardige precisieonderdelen. Laat het instrument niet vallen. Bescherm het tegen zware stoten en schokken. Raak de infraroodsensor niet aan met uw vingers.
Het gebruik van deze thermometer is niet bedoeld ter vervanging van een consult met uw arts.
Een verhoogde temperatuur kan wijzen op een ernstige ziekte, vooral bij (pasgeboren) baby’s en bij volwassenen die op leeftijd zijn, of die een zwakke gezondheid of een verminderd immuunsysteem hebben. Raadpleeg onmiddellijk een arts als de verhoogde temperatuur zich voordoet bij:
- (Pasgeboren) baby’s jonger dan 3 maanden (raadpleeg onmiddellijk uw huisarts als de temperatuur hoger is dan 37,4°C [99,4°F])
- Mensen van 60 jaar en ouder (koorts kan bij oudere mensen worden onderdrukt of afwezig zijn)
- Mensen met diabetes mellitus of een verzwakt immuunsysteem (bijvoorbeeld door een hiv-positieve status, chemotherapie bij kanker, chronische behandeling met immunosuppressiva, verwijderde milt)
- Bedlegerige personen (bijvoorbeeld patiënten in verpleeghuizen, mensen die een beroerte hebben gehad, mensen met paraplegie of quadriplegie, mensen met een chronische ziekte of mensen die van een operatie herstellen)
- Een transplantatiepatiënt (bijvoorbeeld lever, hart, longen, nieren)

Deze thermometer is niet bedoeld voor te vroeg geboren baby’s of baby’s die klein zijn voor de zwangerschapsduur. Een te vroeg geboren baby wordt gedefinieerd als een baby die geboren is voordat de 37 weken van de zwangerschap voorbij zijn. Klein voor zwangerschapsduur wordt gedefinieerd als een pasgeboren baby (geboorte tot 4 weken oud), geboren na 37 weken of later, met een gewicht onder het 10e percentiel voor pasgeboren baby’s van dezelfde zwangerschapsduur.
Deze thermometer is niet bedoeld voor het interpreteren van de hypothermische temperaturen. Als het apparaat een temperatuur van 35,6°C (96,1°F) of lager weergeeft zonder achtergrondverlichting en de persoon atypische symptomen of gedrag vertoont, neem dan contact op met een arts of zorgverlener.
Laat kinderen niet zonder toezicht hun eigen temperatuur meten.

Raadpleeg uw huisarts bij symptomen zoals onverklaarbare geïrriteerdheid, overgeven, diarree, uitdroging, veranderingen in de eetlust of activiteit, toevallen, spierpijn, bibberen, een stijve nek en pijn bij het plassen, ook als er geen sprake van koorts is.
Mensen met een normale temperatuur kunnen ook als er geen sprake van koorts is medische hulp nodig hebben. De toestand van mensen die antibiotica, pijnstillers of koortswerende middelen slikken, mag niet alleen worden beoordeeld op basis van temperatuurmetingen om de ernst van hun ziekte te bepalen.
Pas dit apparaat niet aan zonder toestemming van de fabrikant.
Als u de temperatuur van het menselijk voorhoofd meet, selecteer dan de modus “lichaam”; Als u objecten, vloeistoffen, voedsel of andere objecten meet, selecteer dan de modus “oppervlakte”.

Inhoud:
1 stuk
Kenmerken:
Merk Vicks Technical
Categorie Thermometers
Reviews 4.7/5 (23 reviews)

Tekst verminderen


Reviews

(23 reviews)

Gemiddelde score

4,7 / 5

Alle beoordelingen zijn afkomstig van gecertificeerde kopers, verzameld via eKomi.

Filteren op:

78.3%
13%
8.7%
0%
0%

Sorteren op:

Meest recent eerst
  • Les plus récents d'abord
  • Oudste eerst
  • Hoogste cijfer eerst
  • Laagste cijfer eerst
  • Nuttigste eerst
Alle talen
  • Alle talen
  • Frans
  • Nederlands
Emmanuella >65 jaar
handig goede prijs-kwaliteit