Bel Friday


De deelnemende producten zijn te herkennen aan het label 1+1 GRATIS, 2+1 GRATIS of 3+1 GRATIS. De artikelen worden in pakketten aangeboden (2 producten voor de prijs van 1, 3 producten voor de prijs van 2 of 4 producten voor de prijs van 3). U hoeft dus alleen maar het artikel van uw keuze toe te voegen aan uw winkelmandje om van deze aanbieding te kunnen genieten.​

Goed nieuws: deze aanbieding is cumuleerbaar met promocodes!

Opgelet, de voorraad van deelnemende producten is beperkt !​ De actie is enkel geldig tot dinsdag 3 november om 23u59.

Cose-Anal Zalf Voor Rectal Gebruik 20g

6,93 

In voorraad!
  Aan mijn Favorieten toevoegen
Besteld voor 16u, morgen bij u geleverd of in 24u in afhaalpunt
Beschrijving

Cose-Anal Zalf Voor Rectal Gebruik 20g

Eigenschappen:
In een groot aantal gevallen kan het gebruik van Cose-Anal, zonder enig risico, hemorroïden en hun bijverschijnselen doen verdwijnen voor lange tijd en soms ook voor altijd.
Een behandeling van enkele dagen is reeds voldoende om een snelle verlichting te verkrijgen, hetzij van voorbijgaande aard, zoals jeuk in de anale streek en pijn bij het zitten en bij de stoelgang.

Indicaties:
Voor de behandeling van hemorroïden

Samenstelling:
Natrii oleas (100 mg), polidocanol (50 mg), adeps lanae, oleyl oleas, glycerol, macrogol 300, 5-chlorocarvacrol, aqua purific. ad 1 g

Gebruiksaanwijzing:
- Uitwendige hemorroïden: 2 of 3 maal per dag de Zalf aanbrengen en doen doordringen door zachtjes te masseren.
's Nachts een gaasverband, met Zalf bedekt, aanbrengen.
- Inwendige hemorroïden: 2 of 3 maal per dag een zalfstreng van 2 a 3 cm in het rectum brengen met behulp van het bijgeleverde buisje.

Voorzorgsmaatregelen:
De kuur, waarvan de duur door de behandelende geneesheer wordt bepaald, mag niet worden onderbroken.
Het overigens lichte, warme en branderige gevoel tijdens de eerste dagen van de kuur, zal in het algemeen na 2 of 3 dagen verdwijnen en moet toegeschreven worden aan de krachtige reactie van het bindweefsel.

Inhoud:
20 g
Kenmerken:
Merk Will-Pharma
Categorie Zalf, Aambeien
Prijs 6,93 
Gewicht 34 gr
Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.