1.600.000 tevreden klanten
FR / NL
Home > Afslanking - Sport - Voeding > Afslanking > X-Slim Forte Afslankplan 60 Tabletten

X-Slim Forte Afslankplan 60 Tabletten

van X-Slim
X-Slim Forte Afslankplan 60 Tabletten
Vermindert de calorieopname van vetten, koolhydraten en suikers.
49,99 
*
-10%
Online korting
**
44,99 

Nog maar 5 in voorraad!

+2% oftewel 0,90
in Mijn klantenbonus
  Aan mijn Favorieten toevoegen
Besteld voor 16u, morgen bij u geleverd of in 24h in afhaalpunt
Beschrijving

X-Slim Forte Afslankplan 60 Tabletten

Eigenschappen:
Er is geen toverformule om gewicht te verliezen of onder controle te houden. De regels zijn eenvoudig: minder calorieën innemen door gezond en minder te eten en meer te bewegen. Regels die eenvoudig lijken, maar in praktijk moeilijk zijn vol te houden door de zin in (calorierijk) eten en een vervelend hongergevoel.

Jij bent er echter van overtuigd dat op een gezonde, verantwoorde manier kilo’s verliezen, goed is voor je gezondheid en silhouette. X-Slim is een productgamma dat afvallen eenvoudiger maakt en zich volledig aanpast aan jouw levensstijl en eetgewoontes.

Compleet Medisch hulpmiddel bij gewichtsbeheersing, behandeling van overgewicht en obesitas
Overgewicht wordt vaak veroorzaakt door het eten van overmatig vette en calorierijke voeding, bijvoorbeeld vet vlees, worst- en kaasproducten, fastfood en snacks rijk aan koolhydraten en suiker zoals taart en gebak. Deze voedingsmiddelen bevatten vaak meer calorieën dan het lichaam nodig heeft en overtollige energie wordt in vetweefsel opgeslagen. Voor een gezond eetpatroon is het belangrijk om te letten op de inname van vet en koolhydraten en tegelijkertijd te zorgen voor voldoende vitaminen en mineralen in de voeding. Daarnaast draagt lichaamsbeweging bij aan een hoger calorieverbruik en het verbranden van vetten.

Overmatige vet-, koolhydraat- en suikerconsumptie is bovendien niet enkel nefast voor het lichaamsgewicht, maar ligt het ook aan de basis van talrijke gezondheidsproblemen zoals bijvoorbeeld hart- en vaatziekten en diabetes type II.

Verlies tot -3 kg in 30 dagen met X-Slim Forte.
De werking van X-Slim Forte is Klinisch bewezen. X-slim Forte vermindert de calorieopname door opname van vetten, koolhydraten en suikers te blokkeren. Het actief ingredient Symcolan Carbo/ Lipo blokkeert enerzijds de opname van vetten, dankzij het bijzonder hoog vetbindend vermogen van deze natuurlijke vezel. Anderzijds remt het het alpha-amylase enzym dat zorgt voor de vertering en opname van koolhydraten, vermindert het hongergevoel en heeft het een positief effect op de bloedsuikerwaarden. Het is een compleet medisch hulpmiddel Klasse IIa voor gewichtsbeheersing en de behandeling van overgewicht en obesitas.

Bedieningsmechanisme:
1. De tablet bereikt de maag.
2. De tablet vormt een gel-achtige substantie in de maag die zich met de opgenomen voeding mengt. Daarbij worden vet en cholesterol aan de voeding onttrokken en wordt de alpha-amylase activiteit geremd, waardoor koolhydraat- en suikeropname geblokkeerd wordt.
3. De gebonden vetten worden niet in het stofwisselingsproces verteerd, maar worden samen met de koolhydraten en suikers onverteerd uitgescheiden. De calorieopname afkomstig van vetten, koolhydraten en suikers vermindert hierdoor significant.

Indicaties:
- Voor gewichtscontrole
- Voor de behandeling van overgewicht en obesitas

Actieve samenstelling:
Symcolan Carbo/ Lipo

Gebruiksaanwijzing:
- 2 tabletten innemen voor elke hoofdmaaltijd, tot maximum 3 keer/ dag.
- Tabletten steeds 1 uur voor de hoofdmaaltijd innemen met een groot glas water of andere vloeistof.

Voorzorgsmaatregelen:
Niet slaafs tabletten innemen maar echt doelgericht, aangepast aan jouw eetpatroon, het juiste X-Slim product inzetten.

Inhoud:
60 tabletten
Kenmerken:
Merk X-Slim
Categorie Afslanking
Prijs 44,99 
Gewicht 112 gr
Verzameld via Ekomi Reviews
Er zijn nog geen reviews voor dit product.
De personen die dit artikel hebben gekocht, hebben ook het volgende gekocht:
Populaire producten
Annuleren