Yalacta Fermenten Voor Kefir Fruit 4g

van Yalacta
Yalacta Fermenten Voor Kefir Fruit 4g
Klantenbonus
0,05  €
7,19 
(
17,98 
/10 g
)
+
 
Op voorraad!
gratis levering Bij aankoop van minstens 7 producten

Bestel nu, betaal later met Klarna. (vanaf € 69 aankoop)


Beschrijving

Aanbevolen voor mensen met een vertraagde spijsvertering.

Zie volledige beschrijving

Eigenschappen:
De consumptie van melkkefir wordt aanbevolen voor mensen met een verminderde spijsverteringsfunctie en voor iedereen die meestal moeite heeft met het verteren van melk.
Een fris en sprankelend gefermenteerd drankje van mediterrane oorsprong. Water, suiker, citroensap, gist, citroen... niets gemakkelijker te bereiden.
Fruit kefir is een vereniging van bacteriestammen (Lactococcus lactis, Leuconostoc mesenteroides, Lactobacillus paracasei) en gisten die sucrose en fructose kunnen fermenteren.

Indicaties:
- Aanbevolen voor mensen met een vertraagde spijsvertering
- Voor mensen die normaal gesproken moeite hebben met het verteren van melk

Samenstelling:
Dextrose, Saccharomyces cerevisiae, Lactococcus lactis, Leuconostoc mesenteroides, Lactobacillus paracasei

Gebruiksaanwijzing:
In het geval van een eerste bereiding:
- Doe in de container 1 liter mineraalwater met 40 gram suiker (ofwel 8 stuks suiker). Deze hoeveelheid suiker is nodig om het ferment te helpen vermenigvuldigen, waarbij de suiker dient als substraat voor fermentatie. Deze suiker wordt bijna volledig verbruikt door het gistmiddel aan het einde van de gisting.
- Los in een kopje de dosis poeder in de fles en de inhoud van de capsule op met een beetje mineraalwater om een ​​homogeen en klontvrij mengsel te verkrijgen.
- Breng het aldus bereide gistmiddel in het suikerwater en voeg het sap van een citroen toe. Laat de gisting vervolgens gedurende ten minste 48 uur bij kamertemperatuur (18 tot 25 ° C) ontstaan ​​voor de eerste bereiding, waarbij het deksel van de container er eenvoudig op wordt geplaatst.

Voor de volgende bereidingen:
- Neem de container die wordt gebruikt voor de eerste bereiding en waarin u de witachtige afzetting hebt bewaard met een beetje vloeistof, voeg 1 tot 3 liter mineraalwater met 40 gram suiker en een sap van citroen per liter, meng goed en ga verder zoals hierboven.

De volgende bereidingen zijn echter sneller: 24 uur bij kamertemperatuur, afgedekte fles, 12 uur hermetisch afgesloten container.

Na 20 tot 30 subculturen (meer dan 4 tot 6 weken) is veroudering een natuurwet, het is raadzaam om zijn gisting te vernieuwen om er zeker van te zijn dat hij altijd een uitgebalanceerde kefir en dus van goede kwaliteit bereidt.

Inhoud:
4 g


Kenmerken:
Merk Yalacta
Categorie Prebiotics-Probiotics
Reviews 4.3/5 (26 reviews)

Tekst verminderen


Reviews

(26 reviews)

Gemiddelde score

4,3 / 5

Alle beoordelingen zijn afkomstig van gecertificeerde kopers, verzameld via eKomi.

Filteren op:

57.7%
19.2%
19.2%
0%
3.8%

Sorteren op:

Meest recent eerst
  • Les plus récents d'abord
  • Oudste eerst
  • Hoogste cijfer eerst
  • Laagste cijfer eerst
  • Nuttigste eerst
Alle talen
  • Alle talen
  • Frans
  • Nederlands
Isabel >65 jaar
wel heel speciaal, ik vind het ietwat ingewikkeld om te gebruiken. Maar de smaak zit echt wel mee, en wat heel zeker is : het is zeker goed voor de gezondheid.
Nuttige review? 0 0
Johan 56-65 jaar
ik zocht eigenlijk de echte kefirkorrels, maar het blijkt een variante te zijn
Nuttige review? 2 1